Før kampen: Træff - Spjelkavik

Postet av Træff SK den 13. Jul 2018

Herrelaget tar i mot Spjelkavik til siste kamp før ferie. Les deg opp før den 14.runden av Norsk Tipping- Ligaen! 

SK Træffs herrelag møter i morgen Spjelkavik på Reknesbanen. Etter en deilig snuoperasjon mot Molde 2 sist, er laget full av selvtillit og klare for å gjøre en bedre forestilling enn serieåpningen mot som endte 3-3 mot morgendagens gjester.

Alexander Johansen og Stian Rødal ser frem morgendagens kamp. Foto: Fridgeir Walderhaug/Spjelkavika.no

I morgen spilles vårens siste kamp før serien tar pause til 11.august når Træff tar i mot Spjelkavik på Reknesbanen. Træff kommer som kjent fra en herlig seier over Molde 2 sist mandag og ligger i dag på fjerde plass med 23 poeng. Med seier i morgendagens kamp kan Træff ta enda et skritt nærmere topp 3 da KBK 2 - Molde 2 endte med poengdeling. 

Spjelkavik og Farmen - Frode har hatt sesong med varierende resultater. De rødkledde har på 13 kamper vunnet 4, spilt 3 uavgjorte og tapt 6 kamper hvor 5 av disse har vært tap på fremmed gress. Spjelkavik knuste blant annet Follo 5-0 og gikk også seirene ut av duellen mot Lokomotiv Oslo. Dette er to lag som Træff burde, men ikke maktet å slå. Morgendagens gjester ligger i dag på 8.plass med 15 poeng, 8 bak Træff. De kommer fra en jevn 0-0 kamp mot Herd sist helg og trenger sårt en seier for å forbli over nedrykksstreken. Det er alltid like gøy og spennende å møte Spjelkavik og ikke minst temperatur. I forrige oppgjør fikk Henrik Andersen-Gott direkte rødt etter takling som bakerste mann. 

Ettersom det er ferie for mange og studentene er ferdigutdannet har Magnus Oltedal og Andreas Beinset en litt mindre gjeng å velge mellom. Likevel blir det full tropp i morgen med topp motiverte spillere. Det har vært en god treningsuke siden mandag og kampplanen er lagt. Den tradisjonelle taco-fredag ble denne gang byttet ut med sosial kveld og diverse mat hjemme hos hovedtrener Oltedal. Sammen med Beinset hadde de disket opp med de herligste retter med jordbær som dessert. 

Træff-media hadde en prat med Thomas Larhammer i forkant av fredagens trening. Han ser virkelig frem til lørdagens kamp mot Spjelkavik, en motstander han har lite til overs for. Likevel trekker veteranen på smilebåndet, og sier nikker sikkert når han får spørsmålet spør seier. Thomas var med å snu kampen mot Molde 2 sist, da tre mål ble scoret etter hans entré på banen. Med hans klokskap i spillet bringer han trygghet til resten av gruppen. Han trekker spesielt frem Harith Lafteh som scoret to mål sist. Han forteller om en treningsvillig gutt som tross krampe i begge bein sist, har levert varene denne treningsuken. Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Reknesbanen i morgen. Kiosken er som alltid åpen og det er meldt opphold! Det var et utrolig bra oppmøte forrige hjemmekamp, og vi krysser fingre for samme suksess. HEIA TRÆFF! 

Træff - Spjelkavik : 14. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen lørdag 14.juli 2018 klokken 16:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.