Før kampen: Træff - Molde 2

Postet av Træff SK den 8. Jul 2018

Herrelaget tar i mot Molde 2 til vårsesongens nest siste kamp. Les deg opp før den 13.runden av Norsk Tipping- Ligaen! 


SK Træffs herrelag møter i morgen tabelltoer og nabo Molde 2 på Reknesbanen. Etter en etterlengtet seier mot Hødd 2 er alle mann veldig motiverte for årets første lokaloppgjør, en duell Træff har kommet best ut av de siste årene. 

Harith Lafteh og resten av guttene er klare for kamp mot Molde 2. Foto: Bjørn Brunvoll

I morgen ettermiddag spilles årets første lokaloppgjør, Træff - Molde 2. Det er pause fra VM og to lag fra øvre halvdel møtes på Reknesbanen i fine forhold og forhåpentligvis en fullsatt tribune. Molde 2 har virkelig gjort sakene sine bra denne våren og ligger på 2.plass med 30 poeng. De blåkledde er hele 10 poeng foran Træff, og det er uten tvil en kamp hjemmelaget ønsker å vinne. Molde 2 kommer fra en 3-1 seier over Spjelkavik, en kamp som også kunne endt uavgjort. Det er likevel ikke flaks som gjør at Molde 2 har gjort det så bra. Laget har som Træff kun tapt to kamper, men har vunnet ti. Rekruttene har scoret hele 36 ganger, men bare 9 av disse har kommet på bortebane. 

Det er alltid like gøy og spennende å møte Moldes reserver i kamp. Spillerne kjenner hverandre og det blir ofte høy temperatur på banen. I fjor endte første oppgjør, den gang på Aker Stadion 0-0 hvor Ronny Fredriksen misset på straffe. På høsten derimot vant Træff hele 5-1! 


Magnus Oltedal og Andreas Beinset har et stort mannskap å velge mellom til morgendagens kamp, og er meget tente for å ta alle poengene. Det har vært en god treningsuke og kampplanen er klar. Træff bør helst vinne naboduellen om de skal henge med i toppen. Laget ligger foreløpig på en 5.plass med 20 poeng. Simen Varhaugvik som scoret det forløsende målet sist sier til "Træff-Media" at det blir viktig å være fokusert i morgen. Simen sier videre at en kan lett "miste" hodet, mens han ser utover Reknesbanen. Gossen-gutten mener laget har vært meget uheldig i vår hvor hele fem kamper har endt med poengdeling. Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. 

Vi oppfordrer alle til å ta turen til Reknesbnen i morgen. Kiosken er åpen og det er meldt kanonvær! HEIA TRÆFF! 

Træff - Molde 2: 13. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen mandag 9.juli 2018 klokken 19:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.