Før kampen: Træff - Ready

Postet av Træff SK den 22. Jun 2018

Herrelaget tar i mot bunnlaget Ready til sesongens fjerde hjemmekamp. Les deg opp før den 11.runden av Norsk Tipping- Ligaen! 

SK Træffs herrelag møter i morgen Oslo-laget Ready på Reknesbanen. Etter sesongens første tap forrige helg er alle mann veldig motiverte for å revansjere det sure og ikke minst ufortjente tapet mot Follo. 

Eddy og resten av Træff er klare for hjemmekamp i morgen

Ready holdt seg så vidt i fjorårets avdeling 2, hvor laget endte på 30 poeng, ett mer enn Lillehammer som rykket ned. Dagens gjester har hatt en tøff start på årets sesong og ligger i dag på nest siste plass med syv poeng. Laget har tapt alle sine bortekamper, men vant overraskende 3-1 mot Spjelkavik sist helg. Dette viser at Træff kan forvente et sulten Ready-lag som vil gjøre alt for å klatre på tabellen. Træff kommer som nevnt fra årets første tap. Laget tapte 2-1 borte mot Follo, en kamp Træff helt klart burde vunnet. Sjansesløseri og personlige feil ble avgjørende på Ski Stadion. 

Grønnbuksene med Magnus Oltedal og Andreas Beinset på siden, er meget tente for å ta alle poengene i morgendagens kamp. Det har vært en god treningsuke og kampplanen er klar. Personlig feil må lukes bort og spillerne må bli mer effektive foran mål. Denne kampen må vinnes om Træff skal henge med i toppen. Laget ligger foreløpig på en 5.plass med sine 17 poeng, derav fem kamper har endt i poengdeling.

Det er også noen forfall til morgendagens kamp, men heldigvis har årets Træff-lag en stor stall å velge fra. Stian Samdal sier til "Træff-Media" at det blir ekstremt viktig å vinne i morgen. Han er som alle andre lei av poengdeling og ikke minst ivrig på å revansjere forrige helgs nederlag. Stian Samdal sier hele gjengen er ready for nytt oppgjør! Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. 

Træff - Ready: 11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1,                         Reknesbanen lørdag 24.juni 2018 klokken 17:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.