Før kampen: Træff - Clausenengen 2/Dahle 2/Nordlandet

Postet av Træff SK den 18. Jun 2018

Da er det duket for vårens siste seriekamp. Jentene er klare for å gjøre en siste innsats før de tar en velfortjent ferie! Dagens motstander er CFK2/Dahle 2/Nordlandet på Reknesbanen kl 19:20. 

Vil publikum juble for like mange mål i dag? Foto: Privat

Lagene møttes allerede så sent som i april hvor dagens hjemmelag vant hele 12-0, en kamp både Forsnes og Alida Hagset noterte seg for fire mål hver! Dagens gjester kommer selv fra en "internkamp" hvor laget tapte 0-3 for storesøster CFK/Dahle. Træff vant komfortabelt 3-9 mot Langfjorde/Træff 2 og går inn i dagens kamp full av selvtillit. Træff-jentene har så langt vunnet alle sine kamper og jakter i dag sin åttende strake. Laget har fått en luke på tre poeng ned til CFK/Dahle og kan øke dette med seier i dag. Laget på motsatt banehalvdel har ikke hatt like god flyt, og ligger på en nest siste plass med fattige to poeng. Træff har så langt scoret hele 71 mål på bare 7 kamper, og hele klubben venter spent på når mål nr 100 er et faktum! 


Det er også et par av jentene som spiller sin siste kamp for Træff, i hvertfall på en god stund. Sara Kanutte Fornes og Vibeke Innselset forlater oss nå til fordel for Trondheims Ørn og militæret. Klubben anbefaler alle til å ta turen innom for å heie jentene frem til seier!  


Træff - CFK 2/ Dahle 2/ Norlandet i dag kl 19.20 på Reknesbanen! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.