Vårrapport frå Flora CK

Postet av Flora Cykleklubb den 29. Mai 2018

Gode forhald for sykling har gitt fin aktivitet for Flora CK i Mai månad. Ungdomsgruppa med trener Geir Kristiansen har vore til Bergen igjen og delteke på Fana 3dagers. Der hadde dei og med seg Atle Halvorsen. 

Mussie dreg på ei gruppe som jagar feltet


Jonas Osland, som no har tatt steget opp i klasse 15-16 år, har merka ei auka i nivået, men har, sjølv om toppforma har latt vente på seg, vist at det vil bli spanande å følgje han framover. Spesielt har vi sett gode tempoetapper. Mussie og Medhanie har som forventa fått det tøft i henholdsvis Junior og Senior klasse, men røynde ryttarar har allikevel latt seg imponere over god sykkelteknikk på tross av framleis manglande fart. Det viktigaste er allikevel at det er framgang i prestasjonane og sykkeliveren er der! No ventar ein liten periode med rittpause.

Atle og spesielt Geir viser prov på god form og er flotte førebilete for dei yngre klubbmedlemmene. Spesielt Geir likar seg på toppen av resultatpallen! Vi gratulerer!

Kristiansen er nøgd med sesongstarten!


Info og resultat frå Fana 3 dagers finn ein HER


Jonas Osland har og vist fram Flora CK drakta i Vestfold, på Tønsberg 3 dagers. Der var eit rekordstort felt med 15-16 åringar. Jonas plasserte seg kring midten av listene, igjen med tempo som sterkaste etappe. 

Jonas før Tempostart på Tønsberg 3 dagers


Info og resultat frå Tønsberg 3 dagers finn ein HER

Samstundes som Jonas Osland var i Vestfold, representerte Robert Steindal og Sigurd Haugerud Flora CK i turrittet Vestfold Rundt. 

Info og resultat frå Vestfold Rundt finn ein HER

Framover no ventar turritt som Bergen - Voss og Nibberittet. Er du litt over middels glad i sykling - ikkje nøl - hiv deg med! 

Og sist men ikkje minst - følg med på klubbens karusellritt - neste er 6. juni!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.