Før kampen: Træff - Ullern

Postet av Træff SK den 26. Mai 2018

Herrelaget tar i mot Ullern i morgen av den 7.runden av Norsk Tipping-Ligaen. Les deg opp før kampen her! 

Magnus Oltedal i kjent stil. Foto: Romsdals Budtstikke 

SK Træffs herrelag i morgen ta i mot Ullern som per dags dato ligger på plassen bak Træff i årets divisjon. Etter poengdeling forrige helg mot KFUM 2, ligger Træff på 5.plass med 12 poeng. Herrelaget har står fremdeles ubeseiret, og slik skal det fortsette med! Grønnbuksene har så langt bare tatt ettmålsseire og det er dermed på tide å stenge igjen bak og sette flere av sjansene vi vanligvis skaper. Ullern er et godt spillende lag med gode enkeltspillere. Laget kommer fra en overbevisende 1-3 seier mot Rilindja på onsdag og puster som nevnt vertene i nakken. Det er likevel 3 poeng som blir det viktigste, også i morgendagens kamp.


Luksusproblem

Det er for tiden stor konkurranse om plassene på årets Træff-lag. Oltedal og Beinset har i disse dager et hav av spillere å velge mellom, noe som er veldig positivt. Det er få skader og guttene virker mer motivert enn noen gang. I varme omgivelser på Reknesbanen har herrelaget gått gjennom en god treningsuke bestående av ulike temaer, temaer som blir viktig mot Ullern. Som nevnt forrige helg er også hele Moldes brasilianer endelig klarert for spill, noe som er positivt for både klubb og publikum. Veteran Larhammer er også endelig tilbake! Det er med andre ord blitt et luksusproblem for trenerne å velge kamptropp.


God motstand

Ullern har gjort en god vårsesong så langt. De åpnet serien med 1-1 mot serielederne Follo og fortsatte med poengdeling mot Ready runden etter. Videre har Oslo-klubben valset over Hødd 2 og Spjelkavik, men måtte se seg slått av våre naboer på Aker Stadion. Klubben endte på 7.plass i fjorårets divisjon hvor Moss var suverene vinnere. Ullern endte på 39 poeng, 3 poeng mer enn hva Træff gjorde. Verdt å nevne er at Ullern er et habilt bortelag. I 2017-sesongen tapte klubben under halvparten av bortekampene sine og tok 17 sterke poeng. 


Det er meldt strålende vær for Molde i morgen og kiosken blir som alltid å finne åpen med sin innholdsrike meny. Ryktet på gaten er at det selges krone-is på morgendagens kamp. Møt opp på Reknesbanen i morgen og støtt guttene til seier! HEIA TRÆFF!


Træff - Ullern: 7. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 27.mai 2018 klokken 17:00

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.