Før kampen: Træff - CFK/Dahle

Postet av Træff SK den 23. Mai 2018

Toppkamp på Reknesbanen! Les deg opp før kampen

Foto: Privat

To lag uten tap

Det blir toppkamp i 3.divisjon damer når Træff får besøk av CFK/Dahle. Nordmøringen står i likhet med Træff uten poengtap så langt, og kampen blir meget viktig for å ha overtaket i divisjonen. Lagene møttes også i en treningskamp i vinter der CFK/Dahle vant. Gjestene står med 15 poeng, tre poeng og en kamp mer spilt enn Træff. Det må legges til at morgendagens gjester har scoret 24 mål på sine 5 kamper. Dette er dobbelt så lite som hva Træff-damene har scoret.


Preget av russefeiring? 

Træffdamene tar sikte på ny seier, og er som vanlig forberedt på å løpe fort og mye for komme til mange og gode målsjanser. Træff mønstrer opp mot full tropp. Noen er småsyke etter en hard russeperiode, men som har lovet å stille 100 % klare til kamp. 


Det er meldt flott spillevær på Reknesbanen torsdag, og kiosken holder åpent! Ta på/med grønne assessorer og møt opp på Reknesbanen i morgen kl 19.00 for å heie Træff-damene fram til serieledelse! Dette kan bli årets viktigste kamp! Kampen begynner kl 19.20, men som alle vet, er det viktig og kjekt å få med seg oppvarmingen også! 


Træff - CFK/Dahle: 6.serierunde av 3.divisjon, Reknesbanen torsdag 24. mai 2018 klokken 19:20


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.