Før kampen: Træff - Drøbak-Frogn

Postet av Træff SK den 12. Mai 2018

Herrelaget tar i mot Drøbak-Frogn på søndag i den 5.runden av Norsk Tipping-Ligaen. Les deg opp før kampen her!

Foto: Romsdals Budstikke

Fremdeles ubeseiret

SK Træffs herrelag skal søndag ta i mot Drøbak-Frogn som per dags dato ligger på 5.plass i årets divisjon. Etter nok en deilig seier forrige helg mot Oppsal, ligger Træff på 2.plass bare målforskjellen bak Follo. Herrelaget har står ubeseiret så langt, og slik sal det fortsette med! I år skal laget ta mer poeng hjemme på Reknesbanen enn hva som ble gjort i fjorårets sesong. Grønnbuksene har så langt bare tatt ettmålsseire og det er dermed på tide å stenge igjen bak og sette flere av sjansene vi vanligvis skaper. Det er likevel 3 poeng som blir det viktigste, også i søndagens kamp.


Gjensyn for Oltedal 

For hovedtrener Magnus Oltedal blir det spesielt når elev møter lærer. Oltedal med to sesonger (2005-2006) i Ull/Kisa hadde morgendagens trener, Teitur Thordason som sin hovedtrener. Det må selvsagt nevnes at Oltedal spilte for nettopp Drøbak-Frogn i sesongene 08-09, noen år som i dag beskrives som noe turbulente. Morgendagens gjester er nå på rett vei igjen med stabilitet på trenersiden og lokale spillere i stallen. 


Tøff kamp  

Drøbak-Frogn har fått en god start på sesongen med tre av fire mulige seire og har scoret like mange mål som Træff (10). Gjestene kommer fra 4-2 seier mot Spjelkavik, en kamp hvor Drøbak-Frogn nå under 0-2 til pause. Thordasons disipler har i årets sesong slått nevnte Spjelkavik, Hødd 2 og Ready, mens det ble et stygt tap mot Molde 2. Laget endte i fjor på en 8.plass med 36 poeng, i en avdeling hvor Moss ble suverene vinnere. Træff endte på samme poengsum. Gjestene vant 4 av sine 13 bortekamper i fjor og slapp inn 24 mål på disse kampene. Træff tar ikke lett på morgendagens kamp og forventer en tøff og jevnspilt kamp. 

Få skader

I forrige runde var det hele 10 spillere som ikke var tilgjengelige, men nå har hele seks av disse meldt seg klare til kamp igjen. Det nevnes igjen at den høyreiste, solbrune Stian Olsen er tilbake fra USA og har planer om å gjøre luftrommet surt for alle motspillere.

Da lagene møttes sist, i 2013, vant Træff 3-1 etter scoringer av Espen Engh, Lasse Brandal og Andreas Lønseth. Ronny Fredriksen, Stian Samdal, Bjørnar Eltervåg og kaptein Stian Rødal er gjenværende Træff-spillere fra den sesongen. De vet godt at det eneste som kan garantere seier i morgen, er 100% Træff.  Kampen kan følges live via vår Twitter konto eller streamingtjenester på RBnett (abonnement). Det er meldt strålende (!) vær og kiosken er som alltid åpen. Vi håper så mange som mulig tar turen til Reknesbanen for å støtte guttene til nok en seier.  


Træff - Drøbak Frogn: 5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avd. 1, Reknesbanen søndag 13. mai 2018 klokken 17:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.