Før kampen: Træff - KBK 2

Postet av Træff SK den 25. Apr 2018

Ny hjemmekamp for herrelaget torsdag ettermiddag da Kristiansund BKs reserver gjester Reknesbanen. Les deg opp før kampen her!

En lekende Jonathan Rinne danser seg forbi Forren og Chukwu.  Foto: Bjørn Brunvoll

4 kamper på 13 dager

SK Træffs herrelag skal torsdag ta i mot KBK 2 i årets tredje runde av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1. Etter seier mot Herd forrige helg ligger Træff på delt 3.plass med like mange poeng som Spjelkavik og Follo. Morgendagens motstandere har innledet sesongen med to tap mot forholdsvis Molde 2 (6-1) og Spjelkavik (1-2), og står dermed med 0 poeng etter de første to rundene.

Bortelaget rykket med god margin opp til årets divisjon etter å ha endt på 60 poeng, hele 10 poeng ned til nærmeste konkurrent (KFK). KBK 2 scoret hele 104 mål og slapp kun inn 22 mål i løpet av 2017 sesongen. Dette resulterte i 20 av 22 seire men hjemme og bortestatistikk man som ikke kunne skilles sett bort i fra scorete mål. Det blir også spennende å se hvilket lag KBK 2 stiller med da dette alltid er et "spenningsmoment" rundt 2.lag. Træff har full oversikt over enkeltspillerne deres og samspillet deres i mellom.

KBK 2 har i motsetning til Træff hatt en lengre pause da gjestene ikke deltar i NM grunnet KBK´s førstelag. Grønnbuksene går nå inn i sin fjerde kamp på under to uker. Heldigvis har guttene vært gjennom en hard og slitsom oppkjøring. Guttene er meget godt trente og ingen har vist tegn til tunge eller slitne bein i denne tøffe perioden. Det blir mye løping, tøffe dueller og ikke minst 100 prosent innsats fra Træff-guttene i morgen.

Ønsker en bedre hjemmestatistikk

Viten om at vi kun tok seks av tretten seire på Reknesbanen gjør trenere, spillere og hele klubben ekstra motivert for en god 2018 - sesong. Alle er med andre ord klar for tre nye poeng på "Fort Reknes"!

Træff ønsker alle hjertelig velkommen til Reknesbanen i morgen. Kiosken er naturligvis alltid åpen og værgudene ser ut til å være på vår side.

Træff - KBK 2   2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen torsdag 26. april 2018 klokken 19:00