Bordtennisserien 2022-2023 Bergen

Bordtennisserien 2022-2023 Bergen


Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 1 512,00 inkl. avgifter

Bli med på Bordtennisserien!

Sesongen tar til om høsten og avsluttes om våren.

  • Bedriftsidrettslag: kr. 1500,-
  • Nye lag uten medlemskap på plass ennå: kr. 2000,-*
  • Påmelding SNAREST

Det spilles i divisjoner der hvert bedriftsidrettslag kan melde på flere lag til serien.
 Ett lag består av 3 personer. I serien spiller hvert lag en kamp hjemme og en kamp ute mot de øvrige lag. Hjemmelaget er arrangør og skal før spilledag kontakte det gjestende laget ang. dag og tidspunkt for avvikling av seriekamper.

Har du ikke hjemmebane på bedriften - kan dere spille kamper i Haukelandshallen Sal 2

Under seriekampene spiller alle mot alle, samt double. Alle kamper avgjøres best av 5 sett.

For bedriftsgrupper som ikke oppfyller kriteriene til medlemskap, men som ønsker å delta i våre lagsaktiviteter, opprettes det en tilknytningsavtale. Dette er ikke et medlemskap, men en avtale hvor man signerer på at gruppen plikter å overholde idrettens lover og bestemmelser knyttet til deltakelse i aktivitet, slik som kamp- og konkurransereglementet og dopingbestemmelsene, samt hvem som er økonomisk ansvarlig for gruppen. Ta kontakt på e-post brithelen.simmenes@bedriftsidretten.no dersom dere ønsker en slik avtale. 
 
Vi er et rent særforbund. Dette arrangementet er underlagt regelverket til Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) og Norges Bedriftsidrettsforbund. Dette omfatter også NIFs antidopingregelverk. For mer informasjon se her. Ved påmelding til dette arrangementet aksepterer og godtar jeg disse vilkårene.

 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Vestland Bedriftsidrettskrets