Topptur på ski til Øyastølsfjellet i Jordalen

Topptur på ski til Øyastølsfjellet i Jordalen


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 01.05.2022 08:30

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 700,-

Velkommen på topptur til Øyastølsfjellet 1342moh i Jordalen.

 Bedriftsidretten Vestland arrangerer i samarbeid med Remi Westli og Thomas Hatland topptur på ski i spektakulære omgivelser i Jordalen. Remi Westli som er utdannet skiinstruktør gjennom Den norske skiskolen og Thomas Hatland som er fagleder skred i Hordaland skredgruppe og skredobservatør kurs gjennom NVE guider deg trygt på tur og lærer gjerne bort både skiteknikk og kunnskap om skred på veien.

 

Dette er en lett tur som passer for alle, også nybegynnere. Vi kan gå på ski rett fra bilen og turen vil ta ca 5 timer. Vi kommer til å se og snakke om tema som sikre veivalg og skredterreng på vår vei.  Vi tenker også å ha noe opplæring i skiteknikk. Her blir det tilrettelagt ut fra nivået i gruppen.

Oppmøte

Hjelle Bakeri ved rundkjøringen på Trengereid kl 08.30.

 

Utstyr

Ski, bindinger med gåfunksjon, feller, skistøvler med gåfunksjon og teleskopstaver.

 

Klær

Sjekk værmeldingen kvelden før og ta med klær etter vær.

Ullundertøy, lue, hals/buff, tynn jakke med gode pustegenskaper som gir beskyttelse mot vind og lette regnbyger eller genser, skallbukse/skibukse, solbriller og lette hansker.

 

I sekken

Ta med rikelig med mat og drikke til turen. Skredsøker, spade og søkestang (om du har).Dunjakke, hjelm, skalljakke, skibriller, hansker/ votter til nedkjøringen.

Dersom det er noen som trenger å leie skredutstyr må dette avtales på forhånd med arrangør.AdministratorerAndre arrangementer fra Vestland Bedriftsidrettskrets