Hold av datoene

27. oktober, 3. november og 10. november! 


Med totalt 38 etasjer, fordelt på 3 løp byr Bedriftsidretten i Vestland opp til en skikkelig utfordring for deg, dine kollegaer, venner eller familiemedlemmer i årets Trappecup! Kanskje du har deltatt tidligere og vil slå din personlige rekord? Hvem vet. Trappecupen passer for alle, enten du er aktiv eller mosjonist, kan alle delta

Vi lover god stemning, mye svette, utrekkspremier og et sosialt felleskap! 
For å delta i Trappecupen, må du ikke være medlem av Bedriftsidretten. 

Klar for å bli med? Meld deg på allerede i dag! 

Løpsdatoer: 
Løpene i årets Trappecup blir som følger: 

  • Torsdag 27. oktober 2022 - Scandic Ørnen
  • Torsdag 03. november 2022 - Haukeland sykehus 
  • Torsdag 10. november 2022 - Media City Bergen (her også med premieutdeling for sammenlagt resultatene) 

Starttid
Blir oppdatert når starttider for de enkelte løp er klare.  

Utlevering av startnummer
Utlevering av startnummer skjer hovedsakelig på første løp, men om du ikke har anledning til å delta der får du startnummer på de andre løpene. Husk å ta vare på startnummeret, da dette skal brukes på samtlige av løpene! Som deltager vil du få informasjon om de enkelte løpsdagene i forkant på mail. 

Tidtaking
Det benyttes orienteringsbrikker til tidtaking. Disse leveres ut ved start på hvert av løpene og levers tilbake etter målgang. Man stempler inn brikken ved start for å starte tiden og deretter igjen ved målgang for å stoppe tiden. Brikken leveres så til tidtaker for avlesning.

Pris
Deltakeravgift er kr. 275,- (for alle tre løpene). Da kan man delta på alle løpene, eller de man har anledning til å bli med på. Vi har dessverre ikke påmelding til et og et løp, men ved ordinær påmelding velger du selv hvor mange løp du deltar på.
 
Premiering
Det blir trekking av beste kvinne / mann igjennom Trappecupen, samt raskeste bedriftsidrettslag med best sammenlagt tid. I tillegg vil det være en del andre utrekkspremier.

Fotografering
Bedriftsidretten vil ha en egen fotograf til stede på Trappecupen. Det vil bli tatt bilder av deltakere, både underveis i løpet (trapperommet) og rundt på arrangementet. Bildene vil kunne bli publisert på Bedriftsidrettens Facebook side/nettside og i arrangementsmateriell. Gi gjerne beskjed dersom en ikke vil fotograferes eller ikke ønsker at bildene skal benyttes. 

Oppbevaring av tøy under løpet: 
Vi vil tilstrebe å legge til rette slik at du kan legge fra deg tøy før start. NB: Oppbevaring av tøy og verdisaker er på deltagers eget ansvar. 

Vi er underlagt NIF`s dopingreglement og er et RENT ARRANGEMENT.

Individuell påmelding via arrangement på nettsiden: Lenke kommer. 


Samlepåmelding bedriftsidrettslag: 
Bedriftsidrettslag / bedrifter som ønsker å melde på flere samlet kan gjøre dette ved å laste ned og fylle ut skjema under.. Bedriftsidrettslaget / bedriften vil da motta samlefaktura. Husk derfor å oppgi faktura informasjon. Send inn skjema på vestland@bedriftsidretten.no 

Skjema for samlepåmelding til Trappecupen 2022

Startliste Trappecupen 2022: 

Startliste for Trappecupen 2022 kommer så fort påmeldingen er avsluttet. 


Resultater fra tidligere Trappecuper: 

Resultater Trappeløp 2021: 


Resultater Trappecupen 2019


Resultater Trappecupen 2018 

Christian Jensen

Aktivitetskonsulent
Mobil 414 60 184

Christian.Jensen@bedriftsidretten.no
Meld deg på