Førdekarusellen, løp 3

Førdekarusellen, løp 3


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 10.10.2023 20:00

Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til Bedriftidrettens FØRDEKARUSELL!

Løp 3: 10. oktober 2023

Førdekarusellen er en springkarusell med fire ulike løp, med ulik løypetrasee som gjennomføres hausten 2023. Datoane er 15. august, 5.september, 10.oktober og 7.november. Alle løpa begynner presis kl 19.00!

Alle kan delta på Førdekarusellen, du kan gå, løpe eller gjere litt av begge deler. Du kan melde deg på, og delta gjennom bedrifta du jobber i , eller du kan delta som privatperson. Aldersgrense 15 år. Vi tilrår at du har reiseforsikring som deltaker av springkarusellen.


Løpene

Traseen går slik at du kan velje om du vil løpe kort eller lang løype (sjå løypekart og info lenger ned). Alle områda for start og mål er i sentrumsnære områder, og vi oppmodner de som kan til å sykle, jogge eller gå til start, som opp/- nedvarming. Det er ikkje tilgang til garderober på start/målområde. Men du kan spørje pent om du kan låne kundetoalett i butikkene i nærleiken av start/mål. Du kan legge frå deg tøy ved start/mål, men vi tar ikkje ansvar for verdisaker.


Vi har veivakter på dei områda der ein krysser vegen. Vi ber deg om å ta hensyn til trafikk og andre når du deltar i springkarusellen. På veger utan gangfelt må du holde venstre og vise generell aktsomheit til biler og miljøet rundt.


Løpene går med elektronisk tidtaking. Opprett bruker eller logg inn på EQ timing, meld deg på og møt opp til start! Dersom du skal løpe alle dei fira løpa beholder du start.nr. Dersom du har meldt deg på eit løp henter du startnr til start, og leverer det tilbake etter bruk. Ved bruk av startnr blir tida di registrert på ein nettside. Denne får du tilgang til via epost. 


Starten går presis kl 19.00. Vi er tilstade frå kl 18.00, så du kan hente startnr i sekeretæriatet god tid før start. Siste frist er 10 min før start.


Vi trekker eit par Hoka joggesko blant dei som melder seg på heile karusellen, etter siste løp. Det vert uttrekkspremier fra Bedriftsidretten og Chatlet Sport 1 Førde blant deltakarane på dei ulike løpa. Coop Extra Kronborg sponser med frukt og saft til alle deltakerene i mål!


Pris og påmelding

Dersom du er medlem av Bedriftsidretten koster det 200kr for deltakelse på dei to siste løpa. Ta kontakt med oss for rabattkode. Dersom du ikkje er medlem av Bedrifsidretten koster det 270kr for dei siste to løpa. Med denne påmeldinga nytter du same startnr (dersom du mister startnr kan du kjøpe nytt for 75kr).


For enkeltdeltakelse for medlem er prisen pr løp er kr 150. Ta kontakt for rabattkode dersom du er medlem av bedriftsidretten. For deltakelse som ikkje medlem koster det kr. 170,- for påmelding pr enkeltløp.


Ta kontakt med marie.sorum@bedriftsidretten.no for spørsmål om rabattkode.


Påmeldingen er bindene


Ynskjer bedrifta å melde på deltakarar? Fyll ut dette skjemaet og få tilsendt faktura: Lagspåmelding Førdekarusellen 2023.xlsx


Bli medlem i bedriftsidretten her: Opprett Bedriftsidrettslag (bedriftsidretten.no) eller ta kontakt med vestland@bedriftsidretten.no!Løypekart 10 oktober .2023

Du kan velge mellom kort og lang løype:

For å studere, eller teste løypa i forkant anbefaler vi å lase ned GPX spor.


Kort løype 3.8 km, GPX: F_rdekarusell_L_p_2_Kort_.gpx


Lang løype. 6 km, GPX: F_rdekarusell_L_p_2_Lang_.gpx

For å studere, eller teste løypa i forkant anbefaler vi å lase ned GPX spor.


Løypeeskrivelse: Oppmøte ved den blå prikken på kartet, på parkeringsplassen til Concordbygget på Øyrane. Sjå etter Bedriftsidrettens flagg). Løypa går videre over vegen, og til høgre etter brua (ikkje gjennom den nye tunellen). Følg vegen bortover lags elva. Etter nesten 1 km følger ein vegen i en skarp venstresving opp bakken. Følg vegen og bakken oppover mot Bergum. Ved Bergun følger de vegen på innsida av fotballbana til ein kjem til det store vegkrysset.Herfrå skal dei som vil løpe lang løype følge vegen til Hornes, og til enden av vegen, før ein snur ved RV5 og springer samma vegen tilbake.Tilbake ved det store vegkrysset følger de den nye gangvegen som er laga i forbindelse med den nye runkjøringa, og løper mot venstre tilbake til Førde. Returen går gjennom den nye gang- og sykkeltunellen, før de kjem over gangfeltet og tilbake til start igjen.


Blå prikk syner start/mål. Pilene viser kva retning de skal løpe.Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.