Før kampen: Follo - Træff

Postet av Træff SK den 16. Jun 2018

Herrelaget fly østover og møter Follo i dagens seriekamp.  Les deg opp før den 10.runden av Norsk Tipping- Ligaen! 

Alexander Johansen og resten av Træff er lei av å spille uavgjort, og skal gjøre alt for ta alle tre poengene i dagens kamp. 

SK Træffs herrelag skal i morgen spille årets første gresskamp da laget gjester Ski  Stadion og Follo FK. Follo er kanskje mest kjent som cupfinalist i 2010 med sine knallrosa drakter da laget spilte i OBOS - ligaen. Siden den gang har pilen pekt nedover og det har vært mer enn bare kvaliteten på banen som har preget klubben. Nå har Follo snudd skuten og har hatt en god vårsesong. Laget ligger på 4.plass, plassen over Træff med 19 poeng. Follo har vunnet alle sine 4 hjemmekamper og slo sist Molde 2 her. På en annen side kommer laget nå sist fra uventet smell mot Spjelkavik, hvor det ende med hele 4-0 tap. Uansett, det blir en meget tøff utfordring for Træff i dagens kamp. Kampen spilles på gress og et sterkt hjemmelag står på motsatt banehalvdel. 


Træff kommer fra en sur poengdeling mot Rilindja forrige helg. Dette var en kamp laget skulle vunnet, hvor flere 100%-sjanser ble misbrukt. Ikke minst var dette andre kamp på rad med poengdeling for grønnbuksene, og den femte i rekken denne sesongen. Nå er det på tide å bli mer effektive foran mål og få tre etterlengtete poeng. Det er noen forfall til dagens kamp, men heldigvis har trener Magnus Oltedal, en stor stall å velge fra. Laget har trent på gamle Molde Idrettspark denne uken og føler seg klar for hva som venter dem på Ski Stadion. Alexander Johansen sier til Træff at det blir deilig å spille kulen på gress igjen, slik fotballen skal spilles. Som skrevet flere ganger i år, er det verdt å nevne at Træff fremdeles står ubeseiret i årets sesong. Træff er altså ett av fem lag (Brann, Eidsvold TF, Ørn Horten, Skeid) blant Norges fire øverste som fremdeles står ubeseiret. Det er likevel 3 poeng som blir det viktigste, også i morgendagens kamp. Det skal som alltid gis 100 % innsats. 

Follo - Træff: 10. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1,
                       Ski Stadion lørdag 16.juni 2018 klokken 13:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.