Hva skjer?

Stenging av breddeidrett for voksne over 20 år fram tom 6.12.2020
Restriksjonene i Bergen utvides med 14. dager - dvs tom 6/12.

På bakgrunn av den alvorlige smittesituasjonen Bergen nå står ovenfor, blir vi dessverre nødt til å avlyse/utsette all aktivitet for voksne i regi av Vestland Bedriftsidrettskrets. Dette gjelder både trening og kamper. Vi håper at smittesituasjonen vil tillate at vi kommer i gang igjen så fort som mulig og ber alle følge med på videre informasjon. Vi vil etterstrebe å flytte det meste av treninger/ kamper til et senere tidspunkt.

Vi vil samtidig minne om viktigheten av å fortsatt holde seg i aktivitet! Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker online-trening eller tips til aktiviteter dere kan gjennomføre hjemme, enten alene eller online sammen med kollegaer eller venner.

Ti På Topp Vinter er en turkampanje som starter opp 1.desember. Vi har laget GPS-spor og har god informasjon om alle turene. Du bruker kun din egen mobil, og sjekker inn via appen på bestemmelsesstedet. Fine turer og fine premier kan hjelpe deg til å holde deg i aktivitet i denne perioden! Påmelding er lagt ut; ta gjerne kontakt om du ønsker å melde på hele bedriften og bidra til god helse blant dine ansatte.

Når Navn
05 jan -
kl 18:00
29 jun
kl 20:00
Squashligaen - Bedrift Våren 2021
Vestland Bedriftsidrettskrets
  Les mer  

Medlemskap lønner seg

Mange av våre muligheter er åpne for deg/dere som ikke er medlem. Men medlemskap gir lavere priser, gode medlemstilbud, lavere pris på forsikring og flere andre fordeler..

Les mer om alle fordelene her. 

Spørsmål? Ta kontakt med medlemsservice

Opprett lag

Nyheter

Levert av IdrettenOnline