LørdagsCup i Haugesund

Postet av Rogaland bedriftsidrettskrets den 15. Sep 2022




Kanonball i Hetlandshallen

Postet av Rogaland bedriftsidrettskrets den 15. Sep 2022


Klar for å gjøre noe gøy fredag 21. oktober? Vi tilbyr komplett opplegg for bedriften eller laget. ConocoPhillips har egen turnering og utfordrer ALLE til til "SUPERFINALE".

 

Litt nysgjerrig og lyst på en uforpliktende prat?

Ring 51 73 78 82, eller send epost til oss på rogaland@bedriftsidrett.no 




Nå kan ALLE bedrifter i Rogaland delta

Postet av Rogaland bedriftsidrettskrets den 10. Aug 2021


Regjeringen gir idretten mulighet til å gjenåpne. Vi tar fortsatt smittevern på alvor, men feirer med å også åpne Bedriftsidretten for ALLE bedrifter i vårt fylke denne høsten! Det betyr at ansatte i alle bedrifter kan delta uten å først stifte bedriftsidrettslag.

Ansatte i ALLE bedrifter i Rogaland kan nå fritt velge mellom alle våre aktiviteter og arrangement. Vi oppfordrer til å prøve minst en av våre gode tilbud. I menyen finner du lenker til alle muligheter. Vi anbefaler å se nærmere på Kystjegerløpet og Norengros Office Chair Race.

Prislistene våre oppgir medlemspris. I lagidretter belastes bedrifter som ikke er medlem 20% ekstra ved fakturering av deltakeravgift, men i individuelle aktiviteter har vi ikke prisforskjell. Tillegget i lagidretter belastes ved fakturering av deltakeravgift, slik at det ikke blir urettferdig for medlemmene. 

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på rogaland@bedriftsidretten.no. Vi stiller gjerne også til en prat på Teams.