Det er lønnsomt å være medlem i Bedriftsidretten!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 10. Des 2018


Opprett bedriftsidrettslag og få tilgang til mange medlemsfordeler uten å bli skattlagt. 01.01.2019 innføres det nye skatteregler som gjør det å ha et organisert bedriftsidrettslag lønnsomt. I tillegg får laget alle de andre gunstige medlemsfordelene i Norges Bedriftsidrettsforbund samt tilgang til mer enn 50 aktiviteter på et sted. Ta kontakt med oss på medlemsservice@bedriftsidrett.no for mer informasjon og hjelp til å danne et bedriftsidrettslag på din arbeidsplass.Sørlandets Idrettsfestival

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Nov 2018

Sett av helgen 8.-10. februar 2019 og dann ditt drømmelag med kollegaer eller vennegjengen!

Alle bedrifter kan stille lag - også de som ikke har stiftet bedriftsidrettslag.

Både bedriftslag og trim-/vennelag er velkommen.

Alle ansatte i bedriften kan være med.

Trim-/vennelag kan dannes av venner og bekjente som ikke har bedriftslag. Spillere fra bedrifter som stiller eget bedriftslag kan ikke delta på vennelag. Unntak gjøres om spillerens bedriftslag godkjenner det.

Trim-/vennelag kan ikke benytte spillere under 30 år som har spilt "aktivt" i løpet av de siste 6 måneder. I bowling er aldersgrensen 40 år. 

Priser og betingelser for Sørlandets Idrettsfestival 2019.
Bowling: kr. 590,- pr. spiller
Curling: kr. 1.900,- pr. lag
Fotball: kr. 1.900,- pr. lag
Håndball: kr. 1.900,- pr. lag
Volleyball: kr. 1.900,- pr. lag 

NB! Forsikring er ikke inkludert i prisen. Ønsker du informasjon om Bedriftsidrettens forsikringstilbud kan du lese om dette her:
https://www.bedriftsidretten.no/p/26980/om-forsikring  

Følgende betingelser ved påmelding gjelder:
1. Arrangøren forbehonder seg retten til å avvise påmeldinger, ved for eksempel fulltegnede klasser
2. Lag/spillere som trekker seg etter 13.01.2018 - må betale full avgift for deltagelse.


For mer info og påmelding - klikk herSamarbeidsavtale mellom Norges Fotballforbund (NFF) og Norges Bedriftsidrettsforbund (NBIF)

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 16. Okt 2018

Norges Fotballforbund og Norges Bedriftsidrettsforbund har signert en samarbeidsavtale for å skape mer fotballaktivitet i breddesegmentet.

- NFF og NBIF har en felles interesse i å skape best mulig fotballaktivitet for flest mulig, og samarbeidsavtalens formål er å skape felles aktiviteter for å oppnå dette formålet. NFF og NBIF ønsker gjennom en avtalen et gjensidig forpliktende samarbeid og ha en felles plattform for å utbedre fotball som aktivitet, forteller fungerende generalsekretær i NFF, Kai-Erik Arstad.

Vil utvikle 3 v 3

Hovedmålet er å skape oppmerksomhet for hverandres produkter og for å øke interessen for NFF og NBIF sine aktiviteter. Sammen skal de blant annet utvikle 3 v 3-fotball videre. 

- Det er 30 000 spillere som vi ønsker å få med. Vi anser disse som en del av fotballfamilien og vil gjerne legge til rette for at de får best mulig vilkår, sier fagansvarlig aktivitetsutvikling i NFF, Bo Folke Gustavson. 

- Vi ønsker å se om 3 v 3 er et konsept som også kan rettes mot bedriftsidretten, noe Bedriftsidretten Oslo (OBIK) har prøvd ut med økende interesse, fortsetter Gustavson.

- Det er veldig gledelig at to store særforbund ønsker å samarbeide for å nå ut til enda flere spillere. Vi ser frem til å utvikle nye og spennende konsepter sammen med NFF, sier produkt- og utviklingsansvarlig i NBIF, Øystein Hildeskor. 

Generalsekretær i Norges Bedriftsidretsforbund, Svenn Erik Bolle sier «Vi i Norges Bedriftsidrettsforbund er stolt over å bidra til å skape enda mer aktivitet sammen med NFF, Så er vi veldig glade for at NFF er interessert i å bruke tallene våre fra bedriftsfotballen inn mot det europeiske forbundet når det gjelder å synliggjøre breddefotballen i norsk idrett». Vi deler gjerne disse tallene med NFF, fortsetter Bolle.

Vi er stolte over samarbeidet og håper det vil bidra til mer fysisk aktivitet og bedre folkehelse.

Fra venstre, Svenn Erik Bolle og Kai-Erik Arstad.Bodøstafetten – høstens fest

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 2. Okt 2018

Aktivitetskonsulent i Bedriftsidretten, Sondre Skjelvik, forteller at løpesesongen har gått over all forventning. 

– Vi kom opp med ideen i februar og er helt lamslått av den store interessen. Det er helt vilt mange påmeldte, sier Sondre.

Februar 2018 løper jeg nedover Bratten mot Skivika. Tankene, drømmene og ideene var allerede krystallklare. Denne kalde ettermiddagen begynte jobben med å skape stafett i Bodø. I løpet av løpeturen, som da ble totalt 11 kilometer rakk jeg å gå fra å drømme om et par lag til å tenke – her kan vi skape fest!

Tilbake på kontoret dagen etterpå sier jeg til Stine: 

«Vi skal skape stafett, og vi skal ha minst 100 lag! MINST!»


Lørdag 22.september 

Et halvt år senere står jeg i målområdet. Jeg skjelver, jeg smiler, jeg ler.

109 lag har akkurat fullført den første Bodøstafetten. Det er totalt 872 løpere! 872 løpere har løpt gjennom det jeg for 6 måneder siden kalte en ide, en tanke, en drøm!

NRK har hatt livesending med følgebil og masse flotte intervjuer i målområdet. BodøNu streamer også live og intervjuer. Avisa Nordland er på plass med fotografer og journalister. Totalt blir det en enorm pressedekning på stafetten.

Inn på den nye hurtigrutekaia kommer løpere gående tilbake fra sine etapper, publikum klapper inn de siste løperne. Både barn og voksne spiser boller, kake, drikker saft, ler og hygger seg. Rett og slett en relativt euforisk følelse.

For en dag, for en opplevelse, og rett og slett en skikkelig bra start på noe jeg tror kan bli en årlig tradisjon for mange! Til neste år er vi minst 200 lag!


Vi gleder oss!


Bildeglimt fra stafettenVi har fått nye nettsider!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 28. Sep 2018

Nå er tiden kommet!

Velkommen til våre nye nettsider. De nye nettsidene er mobilvennlige og enklere å bruke om du sitter med et nettbrett eller mobil. I våre helt nye aktivitetskalender finner du alle arrangementer i bedriftsidretten, så her er det bare å bli med.

Vi jobber stadig med utvikling av nettsidene våre – både når det gjelder innhold og funksjonalitet. Tips oss gjerne!
Eurofestivalen Salzburg 26-30. juni 2019

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 11. Sep 2018

Eurofestivalen er Bedriftsidrettens eget EM – med hele 8000 deltagere. Her står de sportslige prestasjonene i fokus, men med rom for alle uansett prestasjonsnivå. Aktivitetsprogrammet er stort, både på lags og individnivå. Eurofestivalen 2019 arrangeres i Salzburg i Østerrike. Salzburg er kjent for musikk, kultur og arkitektur, og har en beliggenhet som gjør den attraktiv som arrangørsted for arrangement av denne typen.  I 2017 deltok over 200 deltagere fra Bedriftsidretten og Norge, som til sammen tok imponerende 37 medaljer. Les mer om arrangementet og hva vi tilbyr på www.eurofestivalen.no.  Bli med å kjemp for Norge du også!


Last ned invitasjon fra Eurofestival herDette er en test

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 8. Jan 2018

Dette er en test